Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
SMINKE TIPS! -Blush påføring

 

Blush kan skape liv i hele ansiktet. Det kan brukes til å fremheve kinnben eller bare få en naturlig glød. Mange er ikke klar over at en bør tenke på ansikts formen sin når en skal påføre blush. 
Blush finnes i mange forskjellige typer, i pudderform, noe som de fleste kanskje er mest vant med,
men du får også blush i kremform, mousse osv.. Bare husk at om du bruker en krem eller mousse form så må du bruke en eller annen form for pudder over, ellers vil det skli av i løpet av dagen. Du kan bruke en pudder blush i samme farge eller et transcendent pudder.

 


Hvordan påføre blush!
Blush er for å få litt frisk farge i ansiktet. Blush er spesielt viktig om en bruker foundation og/eller pudder i hele ansiktet fordi uten noen form for blush og/eller bronzer vil det se flatt og dødt ut. 
Det finnes små triks for hvor en skal plassere blushen og en av de enkleste er å holde 2 fingrer ved siden av nesen, blushen skal påføres fra den ytterste fingeren og den dras bak mot øret. Blushen skal IKKE påføres helt inn til nasen! Personlig liker jeg å påføre blushen enda lenger opp, gjerne det som tilsvarer 3-4 fingre, dette er fordi jeg har en litt rund ansiktsform.

 

Ansiktsform:
Hvis du har en rundere ansikt, vil contouring hjelpe det kan du lese om her, men et går kort og godt ut på å bruke en farge som er 2-4 nyanser mørkere enn din hudfarge på utvalgte plasser. Blushen bør påføres høyt oppe på kinna og ikke over kinnbenet om du har et rundt ansikt. Skrått opp fra nesen, bare at du ikke påfører nærme nesen. Jeg bruker blush og contouring. 

Hvis du har en tynnere ansikt, så bruk blushen bare på eplene av kinnet det vil gjøre ansiktet bredere. 

Hvis du har en varm hud tone, gå for fersken-eller gull-baserte blusher. 
Hvis du har en kald hudfarge, gå for mer rosa tonede blusher.


Fant dette bildet på google, det viser sånn ca hvordan man skal gjøre det, men selvfølgelig skal man ikke påføre så "firkantet" det skal se naturlig ut også. Husk at blushen bare skal tilføre litt farge til ansiktet man skal ikke ha knall rosa kinn, med mindre man skal på karneval eller noe slikt, hehe!

 

(Kilder: fra en blogg... husker ikke hvem)


  

>> VAAALI
blush er et must hos meg!

<3 vaaali
13.04.2011, 19:48
URL: http://www.vaaali.blogg.no
Sofia
Bra tips ! <3
13.04.2011, 20:03
URL: http://www.soffas.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits